Про вiйну

Із історії прикладів дуже багато,
Президентам, що довго на троні-не свято.
Наступає тоді вік поважний,
Стан здоров'я стає в них неважний. 

А щоб бути в історії першим вони,
Вік закінчують свій у обіймах війни.
Так бажають сильнішими бути за всіх,
Поважає де-хто бойовий успіх їх.

А що війни вбивають мільйони людей,
Як оцінить історія подвиг оцей?
 


Рецензии