Що таке п янство

ЩО ТАКЕ П’ЯНСТВО

Ви, напевно не знаєте, що таке П’янство
Раз відкритими знаменами машете

Ще страшніше за кару, для алкаша:
Лишитися пляшки (це жаба чи ломка) чи визнати гріхи,
Так це – Осуд свідомісті.

Вона, Зелена, скотина ще та:
Найгостріші емоції спектру проявляє,
Байдужість в раптову Ласку переходить,
Лукавість породжуючи – як помсту за «добро»
(потрачені на «ласку» зусилля).
Надалі – поява «упиря», «демона»,
який в кінець епопеї дизентерує із штанів…
Й опісля, суттю хазяїна стає – коричневе й смердюче Фекаліє.

Ви, напевно не знаєте, що таке П’янство
раз прапороносите його, наче бирку з джинсів,
поза платтями чи пасками прикриваючи його.
Добре і лихе: перетасовка вибіркова;
найчутливіший датчик думок й побажань;
Рокіровка постійна й можлива,
коли «добрий» об’єкт – «злий» об’єкт.

2019-04-05


Рецензии