На мяжы

(чытаючы "Лісткі календара" Максіма Танка)

Па абодва бакі мяжы
раскапусьцілася бледаўё,
а на той на мяжы
людзі гостраць нажы,
і набоі ў іх ё.
Бог з табою,жыві пакуль,бледаўё,
назапашвай наш капітал,
прыйдзе час - разьбярэмся,як,за што і чыё
прысабечваў тутэйшы Геліягабал.


Рецензии