Denisovy sady

Ve svem stinu nas chranil
Kostel Petra a Pavla.
Duchove nasi se divali,
Jak ujela tramvaj posledni.
A pak jsme se zady pritulili
A mlceli jsme dlouho a milostne,
A usmivali jsme se na nebesa
Celou noc az do svitani.


Рецензии