Партизани

Ховаються люди в землянках
Не знають кольору весь день.
Що буде їм було неясно
В подальший частки своєї.

Борючись з любою напастю
Коли приходила вона.
Ризикуючи собою ежечастно
Поки залишалася їжа.

Як тільки пішли в партизани
На захист своєю землі.
Де жили їхні тата й мами
А далі жили вони.

Посмертно ожив після бою
В нащадках і нових людей.
Ввібравши їх спадщина з кров'ю
Яких завгодно ідей.

Весь час собою втілюючи
Спадщина предків своїх.
Куди б не спрямовували
Життя свою, після них.


Рецензии
жаль что я не все поняла, т.к. не знаю украинский, но я поняла что стихотворение о партизанах и что автор гордится подвигом своих дедов и земляков. Понравилось.

Люба Говорина   23.01.2020 23:44     Заявить о нарушении
Спасибо, Любовь!
За теплые слова.
Все так.))

Андрей Незбайло   24.01.2020 10:26   Заявить о нарушении