Два пъти прости

Прости, че днес до теб не лягам
и със целувките си няма ти да ме приспиш.
Главата си на рамото ти не полагам.
Не натискам с пръстите си нужния клавиш...

От страсти устните ти няма да звънят.
Искри в очите няма да проблясват.
Ще бъда само някъде далеч в съня.
Прости, че няма да ти подаря очакваното щастие...

19.08.2015 г.
2805 Трявна
Петър Пенчев            


Рецензии