Сладък грях

В дълбочините на душата ми звучи мотив
от някаква мелодия, която не узнавам.
Кротувам си в прегръдките ти тих,
на щастието пак се наслаждавам.

Сребърната пяна във косата ми показва,
че много болка във живота изживях,
но чувам как тупти сърцето в твоята пазва,
готово за поредния ни сладък грях...

23.04.2014 г.
/из издадения през юни 2015 г. сборник с любовна лирика "От първо лице"/


Рецензии