Лiсоруб

Лісоруб з тебе вправний, мій друже,
тільки друзки летять, як з гармати.
Гостра в око попала байдУже,
інша в серце, тобі ж не виймати.
Нарубав дров, поклав  серед хати,
залишивши дитину у житі.
Пустка... Нікого в біль пеленати,
і немає про що говорити.


Рецензии