З Вербною недiлею вiтаю!

З Вербною неділею
вітаю!               
Всіх благ я від душі бажаю!               
Нехай освячена верба
береже Ваш дім!               
Щоб тільки мир, любов
і щастя були в нім!               
Хай гілочки гарнесенькі,
вербові               
Всіх благословляють,
щоб були здорові!               
Вже через тиждень
Великдень в нас буде,               
Хай він добро
і радість принесе! 
               


Рецензии