Лети у небо замовляти, словечко добре перед Богом

Лети у небо замовляти,словечко добре перед Богом.
Та повернися,жартувати не варто з долею тривоги.
Всміхнися щиросердно друзям,упевнено надію втримуй.
Грозу уздай,не лий дощами та блискавицями не гримай.

Май погляд світлий наче небо у гарну,тиху,добру днину.
Лети у сад.Збирай черешні,що поцілунком в устах линуть.
Мелодію неси,що в серці зіграє й наспіває оду...
Неси до скону добру волю і силу давнього народу.

Свободу,віру,та надію в те що майбутнє пропонує.
І важкість думів на дозвіллі,їх взагалі ніхто не чує.
Лети у небо замовляти,словечко добре перед Богом.
Та повернися,жартувати не варто з долею тривоги.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии