Сид ла пташечка

Сиділа пташечка на моєму вікні
І ніжну пісеньку співала спозаранку.
Не думала,що це не уві сні,
Що це не сон я бачу насвітанку.

Сиділа прташечка на моєму вікні.
Від співу ніжного я , звісно же , проснулась.
Промінчик сонця  я впіймала на стіні,
Й спросоння ледь помітно усміхнулась.

Сиділа пташечка на моєму вікні,
Дзвеніла  у повітрі її пісня.
І стало радісно одразу так  мені,
Я подумки віднеслась на узлісся.

Сиділа пташечка  на моєму вікні -
Це означало вісточку  хорошу.
Повірила , що  десь там , вдалині,
Мене чекає те , про що у  Бога прошу.

13.05.2019 р.


Рецензии