З Чистим Четвергом вiтаю!

З Чистим Четвергом вітаю!
Здоров'я і чистих думок Вам бажаю!
Хай буде чисто в душі і у хаті!
Будьте щасливі, і
будьте багаті!
Нехай настрій
буде прекрасним!
А в очах Ваших
сяє щастя!
Мирного неба,
кохання, тепла
Щоб доля світлою була!


Рецензии