Я даю тобi шанс позабути про мене назавжди

Я даю тобі шанс позабути про мене назавжди...
Ти хотіла, і рано чи пізно це станеться так.
Насолода найвища в коханні – казати лиш правду.
У любові  казати лиш правду – робота проста.

Я шаную той час і не раз ще той час пригадаю,
як казав, що люблю, бо любов, і насправді, була.
Ти – мовчала і знала, чому, а тепер і я знаю,
що найменша неправда нам радості не принесла б.

Може, ти надаєш мені шанс позабути про тебе –
вже мовчанням своїм, щоб без слів я любов поборов...
Лиш у справжній любові ні краплі омани не треба.
Ні для тих, хто мовчав... Ні для тих, хто казав про любов...


Рецензии
...найменша неправда нам радості не принесла б...- золоті слова
З теплом і найщирішим вітанням, я

Олеся Каприз   15.05.2019 20:50     Заявить о нарушении