З Воскресiнням Христовим Вiтаю!

Від усього серця
вітаю Вас сьогодні
Зі світлим святом,
з Великоднем!
Бажаю Віри, Надії,
Любові!
Хай Господь буде
в кожному слові!
Хай радісний настрій
у Вашій родині панує!
Хай Ангел Божий
щастя дарує!
Здоров'я і миру, добра і чудес
Хай зішле Вам
Господь із небес!
Христос Воскрес!
Воістину воскрес!


Рецензии