Жадуваното щастие

Винаги съм бил в живота неподкупен,
но как да издържа на страстните потоци.
Настръхвам цял от твоите целувки,
особено, когато устните допрат ухото.

Събрала си на лятото изпепеляващата жега.
Искам във прегръдките докрай да изгоря.
Заливат ме любовните вълни от нежна нега.
Жадуваното щастие желая да ти подаря...

04.08.2015 г.
2786 София
Петър Пенчев            


Рецензии