Дългоочаквана идилия

Зад хоризонта пак догаря пролетната вечер
и тишината в стаята ни се разхожда.
Със теб за лягане сме разсъблечени
и настроението за любов подхожда.
Изтръпвам целият от твоето докосване.
Долавям с кожата си магнетичните флуиди
и те привличам нежно, като омагьосан...
Една наистина дългоочаквана идилия...

24.04.2015 г.
Петър Пенчев
(из издадения през юни 2015 г. сборник с любовна лирика "От първо лице")


Рецензии