Палитрата на чувствата

От палитрата на чувствата, разсипани по нежното ти тяло
едно след друго вземам, за да ги запазя във душата си
а тя като във приказно вълшебно огледало
ги попива всичките без никакъв остатък.

След време те във мен ще се събудят,
за да ти ги върна с удвоена сила
през някое незабравимо пълнолуние,
когато с топлото си тяло ме покриеш...

01.08.2015 г.
2783 Стара Загора
Петър Пенчев


Рецензии