Менi б до Тебе ближче бути

Мені б до Тебе ближче бути,
Щоб ця щоденна метушня
Не намагалась відвернути
Мене від Вічного життя.

Мені б наколішках подовше,
Отець, з Тобою розмовляти
І все, що серденько тривоже,
В молитві щирій розчиняти.

Мені б життя своє прожити,
Щоб бути гідною спасіння,
Любов'ю близькому служити,
Твоє викОнати веління.


Рецензии