З Днем Матерi вiтаю!

З Днем Матері вітаю!
Матуся рідненька,
зі святом хочу щиро привітати!
За Твою ласку спасибі Тобі сказати!
Ти в цілім світі найдобріша,
Найкраща й наймиліша!
Бажаю здоров'я міцного,
щастя, добра,
Миру, любові,
усмішок й тепла!
І повсякденно, повсякчас
Хай буде все в Тебе гаразд!
Дякую, що Ти
в мене є!
Я дуже сильно
люблю Тебе!
Зі святом!


Рецензии