Украинский Гарик 671

Український Ґарик 671


За мотивами І. Губермана

Безтілесні будем силуети,
але звички, мабуть, не позбутись,
й тінь моя від тіні сигарети
зможе трошки димом затягнутись.


"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии