***

Я живу Бажанням
Палкою жагою бути сповитою ніжним дотиком твоїх сильних і мужніх рук
Я живу Чеканням
Таких бажаних пристрасних зустрічей і таких мовчазних розлук
Я живу Надією бути з тобою хоча б ще один нескінченний день.
Мене лікують.
Годують сумнівами та роблять щеплення із суспільним "Ні"
Але марно, всі ваші ліки не діють,
Бо я бажаю, чуєш, я жадаю горіти з тобою у вогні!


Рецензии