Юрiй, з Днем Ангела!

 
Юрій, з Днем Ангела!
Юрій, сьогодні в Тебе Іменини!
Сердечно я Тебе вітаю!
Здоров'я й достатку бажаю!
Хай добрий Твій Ангел
поруч летить!
Щастя і радість несе
кожна мить!
Бажаю в серці палкого кохання!
І щоб здійснились усі
Твої мрії й бажання!
Будь гарний, як весняний цвіт,
І хай Господь дарує
багато-багато
щасливих літ!


Рецензии