Rascolesc din amintiri... на румынском языке

Trista-i inima din piept,
Am sa uit de-aceasta lume,
Ce ma lasa fara nume,
Si ma lasa sa ma pierd.

Rascolesc din amintiri,
Printre timpuri,printre spatii,
Din trecutele iubiri,
Doar esecuri de sperante.

Taina si policromie,
Si povestile dau valma,
Zadarandu-mi insomnia,
Ma vrajeste inca toamna.

Peste ierburile toate,
Ce se-astern pana in zare,
Zbor spre tari indepartate,
Numai pasari calatoare...

Anton Barbu  31.08.2018


Рецензии