А що скажу...

А  що скажу я про весну.
Вона як Мавка,квіти в косах.
Хвилину постоїть одну,
а слідом літо на порозі.
Теж ненадовго, десь на час.
А там на зміну їм і осінь.
Та погостює довше трохи.
І ось зима, ця вже надовго.
І знову згадуєш весну,
чекаєш, наче "манну" з неба.
Вона ж прийде,на мить одну.
І відлетить, а ти й не вгледів.
Та щось скажу ще про весну...
Вона у квітах і траві,вона у солов'їнім співі - тривожить душу.
Та у мріях, народ чекає на добро.
Щоб, із піснями весняними,
влетіло ластівкою стрімко, у кожен дім, в кожну родину.
І дарувало всім нам мир, любов і спокій, і надію.


Рецензии