Кукла

Мама в магазина купи
на сестричката ми кукла.
Върху роклята и - джобче,
на шапката и - цветно копче.
Може с гребен да се сресва
суперската и прическа.
Върху крачетата си боси
обувки много модни носи.
Има шарени чорапки
и усмивка - много сладка.

10.04.2014 г.
Петр Пенчев


Рецензии