Улица сутулится, 2009

Улица
сутулится,
сугробы,
да колдобины,
а зима
всё дуется,
дорога
неудобная
и. как прежде,
у зимы
улыбочка
недобрая!
Ну, куда
шагаем мы? -
карты
не подобраны,
ничего
не описать
вновь
в стихах
подробно
мне,
гололёд
и сказка вся,
дуют
ветры
злобные!


Рецензии