З веселим сп вом в в раж я трохи не досяг...

*   *   *


З веселим співом
               в віражі –
я трохи не досяг
              дитинно
        дарувать себе –
                вгорі –
в наскельному монастирі
як враз лице здивовують – і –
       і ніби виціловують
                стрижі!


так ніби Бога –
          збережіть!
і не кажіть...

14.05.2019


Рецензии