прекрасно...

Дуже весело мені
 щастя лине в кожнім дні
Душа любить щастя сяє
Солоденько жить бажаю...
Полюбила життя дуже
 не горюю
 все байдуже
Тільки в щасті насолоду маю
Живу любуюсь
Бога ожидаю...

Бог прийдЕ по мою  душу
В рай
 полине
З ними жити і я мушу
 не загину...


Рецензии