***

Байдужості твоєї мені досить!
Я Жінка! Берегиня! Я – Життя!
Кохання хочу! То вже серце просить,
Без сумнівів, без сліз і каяття…

Я мрію про кохання до безтями.
Я хочу відгукнутись на любов.
Та щоб загоїлися ті сердечні рани,
Що завдяки тобі з’явились знов…

27.03.2019 р.


Рецензии