***

Відпусти, не тримай мої крила.
Я благаю тебе, відпусти!
То натхнення моє і сила –
У полоні їм не зрости!

Я не маю бажання жити
В кайданах на своїх ногах.
Відпусти! Дай мені злетіти
В небо чисте неначе птах!

27.03.2019 р.


Рецензии