З Благовiщенням Пресвятоi Богородицi!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!
З Благовіщенням вітаю!
Всього доброго і світлого бажаю!
Благовіщення прийшло,
радість всім нам принесло!
Радісних звісток, миру, добра
В свято чудове бажаю Вам я!
Міцного здоров'я, тепла і весни,
Любові, надії, віри й краси!


Рецензии