Квитки у р зний шлях

Моя рідненька,послухай мовчки,
я на прощання тобі скажу.
{Що я кохаю,і ці останні,
слова любові тобі кажу.}

А далі буде,ти сподівайся!
І посміхайся як дощ іде.
Твоє обличчя,я поцілую
а вітер слізки твої зітре.

Минуть роки,а може й більше,
століття гори в пісок зітруть.
Я буду поруч,як птаха з небом
і моє серце в тобі {тук-тук}.

Я знаю,знаю,як потяг схожі,
і друг без друга,ніяк-ніяк.
Одна в нас колія с тобою,
але квитки,у різний шлях.
             
    12.05.2019


Рецензии