Вик за помощ

Във тигана с глас реве
недопържено кюфте:
"Моля ви се, помогнете,
по корем ме обърнете,
че гърбът ми изгоря.
Скоро ще се задуша
в изгоряла миризма
и със никаква салата
няма да съм вкусно на децата..."

юни 2014 г.
Петр Пенчев


Рецензии