рок н рол па -беларуску3

Мы з сябрамi сабралiся
Танцавать i весялiцца
Кожны у кватэры госць
Дорыць радасць, маладосць
I яшчэ,канечне, штось.

Юрка брэнчыць на гiтары,
Дзiмы-дык на барабанах,
Алег- сола, Леня-бас,-
Мы гуляем рок бы джаз
I яшчэ, канечне, бавiм час!

Мы гулялi позняй ноччу,
Раптам нехта там пакрочыu
I u дзверы пастучаu,
Громкая гэтак закрычаu
I яшчэ, канечне, мамаuчаu...

Мы з сябрамi сабралiся
Танцевать i весялiцца
Кожны у кватэры госць
Дорыць радасць, маладосць
I яшчэ,канечне, штось.


Рецензии