отож таке життя...

Це не новость любі друзі ми живем в смертельнім крузі
Ми радіти спішимо
Всеодно всі помремо...
Земля кладбище для всіх зникає радість щастя сміх
Зберіга в собі тіла отакі у нас діла...


Рецензии