Рыгалетта

Я жыву u Беларусi-
Хто бы мог мяне прымусiць?
Жыць тут добра, есць uсе:
Агарод i парасе.
Гэта, гэта, гэта
Цыгарэта!

(Дастаюць i паляць цыгарэту)

Я жыву у Беларусi
Я нашу такiя вусi
Тут не uдараць, не uкусяць,
Калi зловяць-дык адпусцяць.
Гэта, гэта,гэта
Вам ракета!
( Дастаюць з кiшэнi ракету i паказваюць)

Я жыву u Беларусi
З братняю краiнай Руссю,
I uсiм вам таго жадаю,
Жыць тут добра, уладарыць,
Гэта, гэта , гэта "Рыгалетта"!

(Дастаюць з кiшэнi цукерку " Рыгалетта"  i паказваюць).


Рецензии