Казбек укр

"КАЗБЕК"

мінздрав тоді ще не попереджував...
А нещодавно заявили про цілющі
властивості ... "каннабісу"!

Серед села стояв ставок.
Бовталось троє там дівок.
Мочили кралі коноплЮ...
І я - над вудкою... ,
Палю...

Спливає кільцями "Казбек".
Рука підперла поперек.
Качки - між ряскою, в лозі...
Принишкли "кляті"
карасі...

То щось там блимне у дівок...
То курдюк "вкраде" поплавок.
То сонце лагідно погляне
крізь верби і
"маріхуану"...

На поплавок й дівок зирнув.
І хтось мене немов... гукнув...
І сяйво дивне від роси...
Від несподіванки -
присів!))

Присів, чекаю: - Що то буде?!
Аж ось з лози - спочатку груди...
а далі: матінко моя! ((
Повзе красуня!)))
Як змія...

Красива, статна - по-під кленом...
Та, от ти - горе! Вся зелена...
Я з того встав і знов присів.
Ну, все!
Злякає карасів!)))

Й злякала мабуть... бо мордаті
в відро стрибнули  і до хати...
втекло швидесенько відро.
І бриль - слідом -
аеродром

знайшов в городі баби Мотрі!
Та й сів - на грядку, у конОплі...
А далі, взагалі,- кіно:
Макуха виплила...
Човном!)))

Й зове: - Іди, вщипни , понюхай!
Така улеееслива - Макуха!)))
І вже хотів її вщипнути...
Та та, зелена, враз -
тягнути

мене на грядку ... й потовкла
все коноплиння бабі в хлам!)))
Все потовкти - то її слабість.
Хто ж знав, що то тепер -
каннабіс?!)))

Бувало - вип'єш браги глек,
й запалиш "Сєвєр", чи "Казбек",
чи "Біломор", чи там "Прибой"...
Спитайте - скаже Вам
любой:

то був - Тютюн!
То - справжнє диво!
Запалиш, на душі - красиво!
А навкруги -
природа - в радість...

То був ... "Казбееек"!)))
          А Ви:   ...каннабіс...(((

ВК ХерСон лютий 2019


Рецензии