В началото на лятото

Щастливите ни мигове нанизваш като броеница,
прекрасните ти пръсти ги прехвърлят също топчета.
Потъвам пак дълбоко в твоите зеници
и за душата ти завинаги се вкопчвам...

Като слънчево изригване усещам твоите тръпки.
Търкулват се по многоцветната дъга сърцата ни.
Прилепваме един към друг в желаната прегръдка.
А още сме едва в началото на лятото...

10.07.2015 г.
2761 Трявна
Петър Пенчев            


Рецензии