Радостта заключваме в нашите очи

Не само болките си крием във зениците дълбоко,
понякога заравяме във тях и мигове щастливи
от страстите, когато сме излитали високо
и устните един във друг сме впивали.

Объркани от нашата любов притихнали мълчим,
дори и тишината се сгъстява като восък,
тогава радостта заключваме във нашите очи
и цял живот със себе си я носим...

06.07.2015 г.
2755 Трявна
Петър Пенчев         


Рецензии