Да се насладим един на друг

Излъчват дланите ти лятна топлина,
премесена със ароматите на мента.
Забравям бързо грешната вина,
от която се смущавах до момента.

Защо да крием с теб емоции по гънките,
когато  са родени във сърцата ни.
Достатъчно е времето ни до разсъмване
да се насладим един на друг в началото на лятото.

30.06.2015 г.
2747 Свищов
Петър Пенчев      


Рецензии