Ти серце моe не зламаeш

Ти серце моє не зламаєш

Ти серце моє не зламаєш,
Оголена стоїш у кутку,
Як молодість забрати не знаєш,
Танцюєш, смієшся по колу,
Де вмерла назавжди любов,
Стояв я у темряві вічність
І світанок чекав.
Доторкнулась до серця журба,
І в тумані минуло життя,
Ти лишила клубок у грудях,
І заплакані у відчаї сльози.


Рецензии