Про Правду...

Чи є ще Правда тут, на білім світі?
Чи є ще Правда тут, на цій землі?
Про неї ще писали у Завіті.
Забули, як великі, так малі…

Вона розтерзана у пристрасній розмові,
Вона розстріляна підступністю вогню,
Вона не знайдена у щирості промови,
Вона не зміцнює для захисту броню.

Вона втекла від тих уже навіки,
Від тих, хто гроші ставить над життям,
Будує храми, як спасіння ліки,
Роздерши Правду вічну пополам…

Прийдуть нові, омріяні світанки,
Пробудить світло всіх, хто спав давно
І знищить темряву зневіри до останку,
І Правда Істини засяє все одно!

…Але ще йти в собі нам довго треба,
Вбивати змій розплоджених гріхів,
Бо перероджуватись крайня є потреба,
Поки життя -- не попіл злих вітрів.


Рецензии