Львiв i Гаррi Поттер

                ***

Ти вулиця чи погляд потойбічний
Алея Діагон існує поруч
І паличка назавжди чарівна,
І Марс яскравий нині, і будівлі,

І магл відпочиває, він не бачить,
Що учні тут збирають речі в Гогвортс
І хлопчик загубився, з ним сова,
І вигукнув: де Львів і Гаррі Поттер?!

120519


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.