Материнське серце

Діти наче - пташенята
Копошаться в хаті,
Добре в тата, неньки,
Поки ще вони маленьки.

Мама щиро діток любить,
З ніжністю голубить.
Всім косички заплете,
Попрасує й прибере.

Час мине і підростуть,
Наші діти-пташенята,
Стануть на крилята,
Полетять із дому-хати.

Материнське серце,
Завжди буде їх чекати,
Теплими долонями,
Із дороги обіймати.
 


Рецензии