Спи дитятко дороге

Тихий-тихий, шепіт мами,
Спи дитяточко ти дороге,
Чуєш нічка тихо накруги,
Заснувала поле і луги.

Спи синочку, доню й ти
Найсолодші будуть сни,
Ангел обійме - крилом,
Казочка прийде зі сном.

Люлі-люлі! Ви дрімайте,
З пісенькою засипайте,
Радість сниться, сміх,
Й подарунки для усіх.

Ніченька темненька ген,
Рано прийде новий день,
Знов засяє, сонце ясне,
З добрим ранком прийде!


Рецензии