Соловьиное пение

(стихи на ураинском языке)

Солов’їний спів, чудодійний спів —
Урочисте до всіх вітання,
Вознесіння мрій, воскресіння снів,
Найспокусливіше зізнання!

Переливів гра — це натхнення зліт
Чи то пестощі, чи розвага!
Це ліричний твір про казковий світ,
Чарівна мелодійна сага!

Чари тих пісень — то шалений хміль
Й неочікуване просвітління!
Солов’їний спів — це забутий біль
І від туги п’янке спасіння!


Рецензии
Это точно, соловьиные песни спасение от тягот жизни и от пьянки.
"Це ліричний твір про казковий світ,
Чарівна мелодійна сага!". Спасибо!)))

Людмила Тутова   14.05.2019 16:14     Заявить о нарушении