Не плач моя ненько

..."Чому ти плачеш, Україно?
Чому тече кровавая сльоза?"
-"Втрачаю я - дітей своїх найкращих!" -
...Із болем в серці ти відповіла!...
-"Скажи, чи я для смерті їх родила?" -
...Із сумом в серці ти мене пита.....
-"Чи для війни я їх зростила?"...
...Ти все мене пита й пита.....
...І я незнаю, що тобі сказати.....
Незнаю, рідна, що відповісти...
Я ж також мати...Також мати...
В мене ростуть мої-твої донька й сини!
...Та ми усі разом з тобою не хотіли -
Такої долі для наших дітей.....
Ми...Помилились...З...Ворогом...Дружили...
...А він усіх вбиває нас тепер.............
Не плач! Не плач, рідненька, Україно!!!
...Бо плачеш ти...З тобою плачу й я.....
Ніколи, рідна, не впадеш ти на коліна!!!
Поки - СИНИ твої, на Сході, там стоять!!!


Рецензии