Замъкът на щастието

Когато си щастлив - не говори.
Не събуждай завистта на враговете.
Събирай миговете му като подкови -
радостта от тях сърцето да усети.

Щастието се изгражда винаги от двама
и няма как завистникът да го отнеме.
Поставиш ли основния му камък
издигаш бързо замъка вълшебен...

16.06.2015 г.
2726 Свищов
Петър Пенчев          


Рецензии