Когато те докосна

Отзад прилича тялото ти на китара -
косите ти се спускат също струни.
Единствено със мене то не разговаря
и не може да намери подходящи думи

докато не се докосна до душата,
която вътре някъде е скрита в него
и не разбудим с тебе тишината
щом те прегърна  и до тебе легна...

14.06.2015 г.
2723 Свищов
Петър Пенчев            


Рецензии