От любов неизлечим

На чувствата радарът бързо реагира
на пламъците, грейнали във твоите очи.
Перпетуум -мобилето на сърцето спира
в очакване любовната мелодия да зазвучи.

Частици на отплуващата пролет
се мъчим в дланите да задържим.
От любов по тебе съм неизлечимо болен.
Ще оздравея, ако двама си я поделим.

10.06.2015 г.
2718 Свищов
Петър Пенчев          


Рецензии